Terug van weggeweest

1397560_10153537997735114_1750959131_oNa een hele tijd mijn website schandalig verwaarloosd te hebben, besloot ik dat het tijd werd om hem eens grondig op te knappen. Ruim een jaar heb ik geen blogpost geschreven, maar zoals wel vaker in het verleden ben ik nooit permanent gestopt met bloggen; eigenlijk had ik het gewoon te druk de laatste twaalf maanden.

Er is dan ook veel gebeurd. Hugo Chávez is overleden. Enrique Peña Nieto is gekozen tot president van Mexico. Cuba heeft de grenzen opengesteld voor mensen die het land willen verlaten. Drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán is opgepakt. Gabriel García Márquez is niet meer.

Ook voor mij persoonlijk waren zeker de afgelopen zes maanden een achtbaan. De Amerikaanse media-startup Vocativ heeft me tot hun ‘Mexico Bureau Chief’ gebombardeerd, en van de Geassocieerde Pers diensten, die op 1 januari 2013 zijn opgehouden te bestaan, ben ik overgestapt naar De Persdienst van de Wegener dagbladen. Mijn vriendin en ik hebben besloten te gaan trouwen, en mijn eerste kat is jammerlijk overleden. De wereld draait door, en met een rotvaart.

Desondanks wil ik graag mijn oude website nieuw leven in blazen, en hier ziet u het resultaat. Vooral grafisch heb ik hem opgekalefaterd; het oog wil immers ook wat.

Enfin, verwacht de komende tijd weer blogs van mijn hand die verder gaan dan alleen linkjes naar verhalen die ik voor mijn opdrachtgevers heb geschreven. Want uiteindelijk zijn er altijd nog verhalen in dit deel van de wereld die geschreven moeten worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ver peliculas online